Najlepsza jest Więcławska nic nie wnosi odkąd dostała się do RM głosuje tak jak jej koledzy
Tego co mi wiadomo to śmieci nie zdrożały. Cena ta nie idzie w całości dla przedsiębiorcy tylko ponad 30 procent jest dla Urzędu miasta. Ale po co?
"Od 1 stycznia miasto zawarło nowe umowy z przedsiębiorstwami odbierającymi śmieci. Zaproponowane przez nich ceny są wyższe niż rok wcześniej, więc miasto musi za usługę zapłacić więcej niż do tej pory."...... Zatem, jako mieszkaniec dziękuję, że przedsiębiorstwa odbierające śmieci nie "zaproponowały " ( ! ! ! ) więcej.....
Skandal! 35 zł! Zmienić śmieciarzy. Zastąpić Haka i spółkę innymi firmami! Tańszymi!
Codziennie w fokusie jestescie i wydajecie pieniądze na kfc itp a tu wielkie hallo o 5zł.
Rosną koszty pracowników to trzeba podnieść opłaty .pracownik śmieciarz oraz,sekretarka śmieciarka na ręke ma 4800zł.pracując w haku.
I bardzo dobrze, śmieciarze też chcą zarobić a skąd właściciel firmy wywożączej śmieci ma wsiąść pieniądze na podwyżki...z własnej kieszeni. Co myśleliście że za przymusowe podwyżki płac minimalnych zapłaci przedsiębiorca? Za wszystkie głupie pomysły rządu właśnie płacicie.
Aż mnie się nie chce wierzyć że Ty to napisałeś!!! Skąd taka zmiana??? Po tylu latach obrony prezydenta i spółki. No jestem w mega szoku!
Trzeba pamiętać o tych, którzy głosowali za podwyżkami przy najbliższych wyborach oraz o tych wstrzymujących się asekurancko od głosu, bo po co biorą pieniądze jako radni skoro nie potrafią podejmować decyzji?
Dzisiejsze "wystąpienie" w lokalnym radio prezydenta Chojniaka nie różniło się wiele od poprzednich. Nie ,nie całkiem. To ,że nie chciał dopuścić do głosu prowadzącą /jako gość/ to jedno ,ale był wyraźnie zdenerwowany i jego monolog nie był taki jak zwykle. Co go tak zdenerwowało? Tłumaczenie "prostemu ludowi" dlaczego tak drogo. Jak napisałem wczoraj. Prawo rynku i "to nie my to oni". Tak sobie myślę ,że kierownictwo stacji zaprosi pana prezydenta na dłuższą audycję z dopuszczeniem do głosu słuchaczy. To by dopiero było. Ale Piotrków to nie Warszawa a nawet Łódź i pewnie nie wypali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!